•    





Συνάντηση Προσωπικού του ΕΠΟΣ

Το Νέο Προστέθηκε στις 12/09/2016

Στην λέσχη του Κέντρου Πολιτισμού Σαολίν «ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΦΟΙΝΙΚΑΣ» στην Λυκόβρυση βρέθηκαν ο Σιφού Καπατσούλιας Παναγιώτης και Αλτάνης Θεόδωρος, την Κυριακή 11 Σεπτεμβρίου, 2016, όπου πραγματοποιήθηκε η πρώτη Συνέλευση της νέας Ακαδημαϊκής Χρονιάς, παρόντων όλων των Αναγνωρισμένων Δασκάλων από ο Ελληνικός Πολιτιστικός Οργανισμός Σαολίν. Οι εργασίες της συνάντησης ξεκίνησαν με μια σύντομη αναφορά στις επιτυχίες, τις συνεργασίες και γενικά για το έργο του ΕΠΟΣ και της διοίκησης κατά το Ακαδημαϊκό έτος 2015- 2016 από τον Γενικό Διευθυντή του Ελληνικού Πολιτιστικού Οργανισμού Σαολίν κυρίου Σταυρίδη Ιορδάνη.

Στην ατζέντα υπήρχε συζήτηση σχετικά με την ολοκλήρωση του έργου και τη λήξη συνεργασίας του ΕΠΟΣ και του Λαοσί Γιώργου Τσιμπινουδάκη στον οποίο τόσο ο Δάσκαλός μας Σι Γιαν Τζουό όσο και οι υπόλοιποι δάσκαλοι εξέφρασαν τις ευχαριστίες τους για τον Λαοσί, ο οποίος με γνώμονα την επιμονή και την ακούραστη προσπάθειά του συνετέλεσε στο να γίνουν πολλά θετικά βήματα ως προς την ανάπτυξη των σκοπών του Ελληνικού Πολιτιστικού Οργανισμού Σαολίν. Όλοι του ευχόμαστε καλή συνέχεια στα σχέδιά του για την προβολή και ανάπτυξη του Γουσού.



Στο πορτοφόλιο της συνάντησης ήταν και η ένταξη νέων μελών στην Ελληνική Ομοσπονδία Σαολίν και η συνεργασία τους με το ΕΠΟΣ. Πρόκειται για το σύλλογο Α.Σ.Σ.Γ.Κ. Η Πηγή του Νεαρού Δάσους Νέου Ηρακλείου και τους δασκάλους Κιτσώνη Δημήτρη και Τσελεπή Ανδρέα, οι οποίοι μετά την συνάντηση τους στην Κίνα με την αποστολή του ΕΠΟΣ, τον περασμένο Ιούλιο, ξεκίνησαν μια σειρά συναντήσεων και συζητήσεων, με τους δασκάλους Γιαν Τζουό και Γιαν Κουνγκ και άλλους παράγοντες του ΕΠΟΣ, οι οποίες κατέληξαν σε συνεργασία με το ΕΠΟΣ και την αίτηση προς ένταξη στην ΕΟΣ.

Η απάντηση της Ελληνικής Ομοσπονδίας, για την ένταξη των νέων αυτών μελών αλλά και κάθε νέου μέλους, χαροποιεί όλους μας δίνοντας τη σαφή εικόνα, πως το Σαολίν στην Ελλάδα είναι μια οικογένεια. Το συγκεκριμένο αίτημα είχε διατυπωθεί από το Σεβάσμιο Σι Γιουνγκ Σιν, στον δάσκαλο μας Σι Γιαν Τζουό, το Σεπτέμβριο του 2011, στην συνάντηση της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Σαολίν στην Ρώμη.

Σήμερα έχουμε τη χαρά να καλωσορίζουμε στην Ελληνική οικογένεια του Σαολίν, δύο ακόμη νέους δασκάλους με όραμα και πραγματική αγάπη για το Σαολίν.
Δήλωσε ο Γενικός Διευθυντής του Κέντρου Πολιτισμού Σαολίν Αθήνας Δάσκαλος Κατακαλαίος Δημήτρης.

Στη συνέχεια της συνάντησης συζητήθηκαν επίσης, μετά από ερωτήματα των δασκάλων, διάφορα διαδικαστικά και λειτουργικά θέματα σωματειακού ενδιαφέροντος, οι κοινές τακτικές της πορείας του διδακτικού προσωπικού του ΕΠΟΣ, με έμφαση στην ενίσχυση του Εκπαιδευτικού πυλώνα και του προγράμματος Κατάρτισης στο χώρο και η συνέλευση ολοκληρώθηκε με την ευχή του δασκάλου Γιαν Τζουό για Δημιουργική νέα χρονιά με συνέχιση της ανοδικής πορείας και την ενδυνάμωση της οικογένειας του Σαολίν στη χώρα μας αλλά και σε ολόκληρο το κόσμο.




Σας Υπενθυμίζουμε ότι: Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του shaolin-pyrgos.gr, διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά και μόνο για προσωπική χρήση. ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο, άνευ εγγράφου αδείας του shaolin-pyrgos.gr συμφώνως προς τη Νομική Βάση περί πνευματικής ιδιοκτησίας, συγγενικών δικαιωμάτων και πολιτιστικών θεμάτων και κυρίως του Ν. 2121/93, αρ. 66Α ή νεωτέρου αυτού. Παρακαλούμε σημειώσατε ότι παραβίαση των πνευματικών ή οποιονδήποτε άλλων προστατευόμενων δικαιωμάτων μας μπορεί να οδηγήσει σε αστικές ή ποινικές διαδικασίες εναντίον σας.





ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το [www.shaolin-kungfu.gr] είναι μια Εθελοντική Συλλογική προσπάθεια ανθρώπων με βαθειά γνώση πάνω στο Σαολίν και τις Τέχνες του, να προσφέρουν δωρεάν κάθε πληροφορία, κείμενα, φωτογραφίες, βίντεο, ήχους κλπ. θέλοντας να συνεισφέρουν στη διαφύλαξη, διάσωση, διατήρηση και ανάδειξη της ιστορίας και της πολιτιστικής κουλτούρας και κληρονομιάς του «Σαολίν» και του «Σαολίν Κουνγκ Φου», στηριζόμενοι σε Ακαδημαϊκή έρευνα, μελέτες, χειρόγραφα, ιστορικές πηγές και προφορική ιστορική παράδοση, ανθρώπων που σχετίζονται με το Σαολίν.


ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΝΕΑ